Zabavne aplikacije: Kako ću izgledati u starosti

Zabavne aplikacije: Kako ću izgledati u starosti


U moru raznih zabavnih aplikacija jedna od popularnijih je ona koja vam predviđa kako bi mogli izgledati u starijim danima. Izabrali smo one koje to rade najbolje.

Pametni telefoni olakšavaju nam posao, omogućuju nam povezivanje s drugi ljudima lakše i jednostavnije nego ikad prije, a uvođenjem mobilnog plaćanja uskoro bi mogli poslati bankovne kartice u mirovinu.

No, postoji i ona druga strana korištenja smartphonea, a to je za razonodu i zabavu. Nije nikakva novost da je posljednja generacija mobilnih telefona sposobna pokrenuti grafički impresivne igre koje su do prije nekoliko godina bile rezervirane za skupe konzole i računala.

Zabavnom dijelu korištenja pripada i aplikacija koje ćemo predstaviti u nastavku, a radi se o aplikaciji koja predviđa kako bi mogli izgledati u starosti.

Prije svega treba napomenuti da se radi o aplikacijai koja je isključivo zabavnog karaktera i nikako ne može sa točnošću predvidjeti kako će netko izgledati u starosti, no zabavno je provjeriti kako tehnologija predviđa naš izgled za desetak i više godina.

Aplikacija AgingBooth jedna je od najbolje ocijenjenih od strane korisnika i potpuno je besplatna za korištenje. Dostupna je za Android i iOS korisnike, a možete ju preuzeti ovdje ukoliko koristite Android ili na ovome linku ukoliko ste vlasnik Apple iPhone smartphonea.