Kako aktivirati Vip tarifu: Aktivacija VIP ZA SNAP tarife na bonove

Kako aktivirati Vip tarifu: Aktivacija VIP ZA SNAP tarife na bonove


Želite aktivirati novu Vip ZA SNAP tarifu, a ne znate kako to napraviti i što dobivate o ZA SNAP tarifi? U nastavku objašnjavamo postupak aktivacije Vip ZA SNAP tarife.

Prateći trendove na tržištu, kao i ponudu konkurenata, Vip je predstavio nove tarife koje bi trebale zadovoljiti potrebe svakog korisnike. Za relativno mali mjesečni iznos korisnici Vip bonova mogu dobiti sasvim pristojne pakete koji se sastoje od velikog broja jedinica za pozive i slanje SMS poruka, ali iz mobilnog interneta.

Prilikom odabira tarife bitna je stavka i naknada za uspostavu poziva, odnosno iznos koji se oduzima s računa za svaki uspostavljeni poziv. Stoga, ako dnevno upućujete više od desetak poziva svakako je pametno odabrati tarifu koja nema naknadu prilikom svake uspostave poziva jer će vam u protivnom troškovi na kraju mjeseca mogu biti i nekoliko puta veći od cijene koju ste platili za tarifu.

Za bezbrižno surfanje idealna je ZA SNAP tarifa koja za 45 kuna mjesečno daje 2 GB podatkovnog prometa.

Da bi aktivirali Vip ZA SNAP tarifu pošaljite SMS poruku A na broj 13170 i odaberite ZA SNAP slanjem broja ispred tarife.

Naravno, za uspješnu aktivaciju potrebno je imati 45 kuna na Vip računu. Tarifa je važeća 30 dana od aktivacije te se automatski obnavlja nakon tog razdoblja pa vodite računa da uvijek imate dovoljnu količinu novaca na računu kako bi mogli koristiti odabranu tarifu.

Na tarifnim modelima dostupne su jednokratne opcije MB – snackovi, minuta&SMS-ova koje traju koliko i tarifa te ponavljajuće opcije (samo MB) koje traju 30 dana od uključenja.

Cijena Vip snackova:

200 MB – 3 kn

500 MB – 10 kn

1 GB – 20 kn

40 min i SMS – 10 kn

200 min i SMS -20 kn

Podatkovni promet van tarife naplaćuje se u paketima, za 2kn imate na raspolaganju 100MB.

Noćna opcija naplaćuje se 50kn.

Ako želite podijeliti podatkovni promet s drugom osobom pošaljite količinu MB koju želite podijeliti, npr. 100MB na broj 13290.

Dobit ćete povratni SMS na koji odgovorite unosom broja telefona korisnika kojem želite prenijeti megabajte. Dobit ćete potvrdni SMS da su MB podijeljeni.