Xiaomi Mi 6 stiže u travnju, evo što sve znamo o njemu

Xiaomi Mi 6 stiže u travnju, evo što sve znamo o njemu


Xiaomijev flagship Mi 6 trebao bi krenuti u prodaju sredinom travnja 2017. godine. Do sada se pojavilo dosta informacija o hardverskim specifikacijama, ali i mogućem izgledu uređaja.

Prema posljednjim glasinama Xiaomi Mi 6 će imati Snapdragon 835 SoC, a ranije informacije kako će procesor raditi na manjim frekvencijama od deklariranih su demantirane.

Spominje se da će uređaj dolaziti u više verzija (spominju se tri), a jedna od njih, vjerojatno najskuplja, će imati keramičko kućište koje smo upoznali na neobičnom Mi Mix model krajem prošle godine.

Aktualnom modelu najviše se zamjera kvaliteta snimljenih fotografija koje su nešto lošije kvalitete od onih koje daje konkurencija. To bi se trebalo promijeniti s novim modelom. Očekuje se da će Mi 6 imati senzor kamere isti kao i  Xperia XZ Premium.

Najjači model bi trebao dobiti i ekran QHD rezolucije i 6 GB radne memorije, dok će najjeftinija inačica imati Full HD zaslon i 4 GB RAM-a.

Što se tiče cijena, one bi se trebale kretati od 290 dolara za početni model, dok će za najskuplju varijantu trebati izdvojiti još uvijek vrlo prihvatljivih 365 dolara.

mi6_1

mi6_2