Vodič: Kako prebaciti kontakte sa Samsunga na Samsung

Vodič: Kako prebaciti kontakte sa Samsunga na Samsung


Kupili ste novi Samsung pametni telefon i tražite način kako prebaciti kontakte i ostale podatke sa starog Samsunga? Ovo je najjednostavniji način kako to napraviti.

Samsung pametni telefon vrlo su cijenjeni i lako nalaze put do kupaca u cijelom svijetu pa tako i kod nas. Osim što su kvalitetno izrađeni, Samsung je poznat i po uvođenju raznih inovacija koje naknadno prihvaćaju i ostali proizvođači.

Modeli poput Galaxy Note serije niti danas nemaju dostojnu konkurenciju, a Galaxy S serija je uz iPhone najprodavanija na svijetu.

Kvaliteta izrade, dobar dizajn ali i inovativnost razlog su zbog kojeg su brojni korisnici vjerni Samsungu te kupuju uređaje samo ovog brenda.

Kako bi olakšao prelazak sa starog uređaja na novi, Samsung je razvio jednostavnu aplikaciju pomoću koje je moguće vrlo jednostavno prebaciti sve kontakte i ostale podatke bez pretjerane komplikacije.

Da bi prebacili kontakte sa Samsunga na Samsung potrebno je na oba uređaja preuzeti i instalirati besplatnu aplikaciju Samsung Smart Switch Mobile. Pokrenite najprije aplikaciju s kojeg želite presnimiti kontakte i odaberite način kako ćete ih prenijeti (USB kabel ili bežično), naša je preporuka odabir bežičnog prijenosa.

Sada pokrenite aplikaciju na novom uređaju i odaberite primanje podataka te označite sadržaj koji želite presnimiti sa starog uređaja. Dodirnite opciju Prenesi kako bi započeli s presnimavanjem imenika i ostalog sadržaja koji ste odabrali.

Smart Switch je moguće preuzeti i za Windows i MAC OS računala, a osim za prijenos podataka program može poslužiti za izradu sigurnosnih kopija, ažuriranje softvera…

Pogledajte video kako prebaciti kontakte sa Samsunga na Samsung