Vodič: Kako na Viberu biti nevidljiv

Vodič: Kako na Viberu biti nevidljiv


Zanima vas kako na Viberu isključiti online status tako da vas nitko ne smeta? Napravili smo vodič u kojem objašnjavamo kako u Viberu isključiti Online status kao i napomenu koju vidi pošiljatelj da ste pročitali poruku.

Viber spada među najpopularnije aplikacije za razmjenu poruka i poziva putem interneta. S obzirom da je korištenje besplatno, odnosno umjesto kuna na računu troši internetski promet, pojedinci imaju naviku bespotrebno zatrpavati prijatelje s bezbroj poruka i fotografija što ponekad može biti vrlo frustrirajuće.

Kako bi se ‘sakrili’ od takvih osoba u Viberu je moguće sakriti vaš online status koji osobama iz imenika sugerira da ste dostupni.

Da bi sakrili Online status pokrenite Viber, kliknite na More (iPhone) ili hamburger meni (Android), odaberite Settings >> Privacy.

Pojavit će vam se razne opcije koje možete isključiti, kao što su Share ‘Online’ Status (deaktivirajte ju da drugi ne vide kada ste Online), Send ‘Seen’ Status (isključite ju ako ne želite da pošiljatelj poruke vidi da ste ju pročitali), Share ‘Using App’ status (dijeli s ostalima informacije o tome koje aplikacije ili igre koristite unutar Vibera), Show your photo (korisnici koji nisu spremljeni u kontaktima ne mogu vidjeti vašu fotografiju).

Pogledajte video kako sakriti Viber Online status