Video: Samsung Galaxy Note 7 vs Apple iPhone 7 Plus pogledajte koji bolje podnosi padove

Video: Samsung Galaxy Note 7 vs Apple iPhone 7 Plus pogledajte koji bolje podnosi padove


Dva najpopularnija smartphonea današnjice Apple iPhone 7 Plus i Samsung Galaxy Note 7 odmjerili su snage, a u priloženom video možete saznati koji uređaj bolje podnosi padove.

Nakon što smo se u prošlom testu brzine uvjerili kako je iPhone doslovce ‘ubio’ Galaxy Note 7 u performansama u otvaranju i izvršavanju aplikacija, sada je na red došla i kvaliteta, odnosno čvrstoća izrade.

Prije svega treba spomenuti kako oba uređaj predstavljaju trenutni vrh ponude što se tiče dizajna, ali i završne obrade tako da nećete pogriješiti ako se odlučite za kupovinu bilo kojeg od navedenih smartphonea.

iPhone 7 i 7 Plus kod nas starta s prodajom 23. rujna, dok ćete ne Samsung Galaxy Note 7 još malo morati pričekati zbog povlačenja cijele serije uslijed problema s neispravnim baterijama. Dobra je vijest da je Samsung krenuo s zamjenom i isporukama novih uređaja kod kojih je ispravljen uočen propust tako da ga uskoro možemo očekivati i u prodaji kod nas.

U priloženom videu možete vidjeti kakve posljedice možete očekivati ako vam klizne iz ruke jedan od navedenih smartphonea.