Video: Ovako će izgledati novi iPhone 7, a dolazi će u četiri boje

Video: Ovako će izgledati novi iPhone 7, a dolazi će u četiri boje


Kako se približava mjesec rujan u kojem Apple već tradicionalno predstavlja nove modele iPhonea stiže sve više informacija, ali i fotografija onoga što možemo očekivati.

Prema viđenom novi iPhone 7 se neće vizualno pretjerano razlikovati od dosadašnjeg modela. Vidljivi su manji kozmetički zahvati poput micanja antenskih traka s pozadine prema rubovima i veće staklo stražnje kamere. Također se čini da su točne ranije informacije o izostanku 3,5 mm priključka za slušalice.

Video prikazuje četiri boje kućišta: Silver, Gold, Space Gray i Rose Gold. Ranija najava govori da je Apple napokon odustao od 16 GB modela, tako bi najjeftiniji iPhone trebao nuditi 32 GB interne memorije.

S obzirom na dosad viđeno čini se da će iPhone 7 biti tek poboljšana verzija 6s modela, slično kao što je to bio 6s u odnosu na model 6. Ovo je s jedne strane očekivano s obzirom da Apple sljedeće godine obilježava deset godina od predstavljanja prvog iPhonea pa se očekuje da će iPhone 8 dobiti potpuno novi dizajn kao i funkcije kako bi dostojno obilježio prvo desetljeće postojanja.