Video: Nokia 6 podvrgnuta raznim torturama. Pogledajte kako je prošla

Video: Nokia 6 podvrgnuta raznim torturama. Pogledajte kako je prošla


Nokia je oduvijek bila sinonim za proizvođača mobilnih telefona koje je gotovo nemoguće uništiti. Kultni model 3310 se i nakon sedamnaest godina smatra jednim od najizdržljivijih aparata ikad napravljenih, a internet je pun raznih videa u kojima se na razne načine testiraju krajnje granice ovog legendarnog uređaja.

Prodajom Nokijinog odjela za proizvodnju mobitela Microsoftu te na kraju potpunim nestankom s mobilne scene mnogi su pomislili da je to i konačan kraj za finsku kompaniju.

Srećom, to se ipak nije dogodilo, pa ovih dana svjedočimo ponovnom usponu Nokie. No neke su se stvari ipak promijenile. Prije svega Nokia više ne proizvodi uređaje u svojim tvornicama već je to prepuštenu kineskom Foxconnu, a Symbian, odnosno Windows Phone operativni sustav je zamijenio Android.

Upravo je prepuštanje proizvodnje Foxconnu kod mnogih izazvalo određenu dozu sumnje u kvalitetu i izdržljivost novih uređaja, a sada imamo priliku provjeriti je li strah bio opravdan.

Popularni YouTuber JerryRigEverything podvrgnuo je Nokiju 6 standardnim testovima koji uključuju grebanje, otpornost na vatru i čvrstoću izrade.

Prema viđenome čini se da je Nokia još jednom napravila odličan posao te se veselimo skorom početku prodaje na našem tržištu.