Viber naljepnice besplatno: Stickeri za Viber

Viber naljepnice besplatno: Stickeri za Viber


Tražite besplatne naljepnice za Viber aplikaciju? Uz pomoć ovog trika možete potpuno besplatno pretraživati i slati hrpu različitih Viber stickera koje nisu dostupne za preuzimanje.

Mogućnost slanja popularnih naljepnica, odnosno sitckera glavni je razlog zbog kojeg Viber ima velik broj korisnika, posebice na našem području. Jednom naljepnicom se često možemo izraziti više nego čitavom rečenicom, a tu je i zabavan karakter komuniciranja putem kreativnih stickera.

U samoj aplikaciji postoji trgovina putem koje možemo preuzeti paketke besplatnih naljepnica, no postoje i one za koje je potrebno izdvojiti određeni novačni iznos. Iako se često radi tek o desetak kuna, mnogi korisnici još uvijek nemaju naviku kupovanja putem pametnih telefona ili ne posjeduju kreditnu karticu pa mogu korisiti samo one stickere koji su ponuđeni besplatno.

Nakon što se naljepnice preuzmu na pametni telefon, odnosno u aplikaciju one su grupirane prema nazivu pa je njihovo pretraživanje često poprilično nepregledno i nespretno, posebice u slučaju kada imamo instalirano više od desetak različitih paketa stickera.

Jedan od trikova kako možete vrlo jednostavno doći do naljepnice s određenom tematikom, ali i poslati one koje niste ranije preuzeli, a ne postoje u trgovini aplikacija je sljedeći:

Nakon što ste otvorili Viber dodirnite ikonu za slanje naljepnica. U donjem dijelu aplikacije na mjestu gdje se nalazi popis svih instaliranih stickera odaberite ikonu povećala (nalazi se na samom početku) kako bi započeli pretragu. Sada u polje za pretragu upišite naziv naljepnice koju želite poslati, npr. Happy Birthday, Good night, Late, Thank you… Aplikacija će vam ponuditi sve naljepnice koju su povezane uz traženi pojam uključujući i one koje nemate instalirane unutar Viber aplikacije.

Odaberite jedan on ponuđenih stickera, dodirnite ga te ga potupno besplatno pošaljite osobi kojoj je namijenjen.