Viber editiranje (uređivanje) poslane poruke

Viber editiranje (uređivanje) poslane poruke


Znate li da je u Viberu moguće editirati (ispraviti) poslanu poruku? Svima se barem jednom dogodilo da smo u žurbi pogrešno poslali poruku koja izostavljanjem ili dodavanjem slova može zvučati uvredljivo ili neugodno.

Ako spadate među korisnike koji dnevno razmjenjuju više desetaka poruka onda će vam ova korisna opcija u Viberu biti vrlo korisna.

Da bi uredili, odnosno ispravili već poslanu poruku sve što trebate je dodirnuti poruku koje želite ispraviti nekoliko trenutaka dok vam se ne pojavi dodatni meni u kojem imate opciju Uredi (Edit).

Nakon što odaberete navedenu opciju, već poslana poruka koju želite naknadno izmijeniti će vam se otvoriti u novom prozoru te će vam biti dostupna za uređivanje.

Ako pak ne želite urediti nego izbrisati cijelu poruku odaberite opciju Izbriši (Delete). Sada imate na izbor brisanje navedene poruke sa svoga i primateljevog uređaja ili možete izbrisati poruku samo kod sebe.

Brisanjem kompletne poruke na primateljevom uređaju će na mjestu te poruke ostati napomena da ju je pošiljatelj obrisao, ali njen sadržaj više neće biti vidljiv.