Top 15: Najbolje aplikacije za iPhone u 2017.

Top 15: Najbolje aplikacije za iPhone u 2017.


Kupili ste iPhone i u potrazi ste za kvalitetnim aplikacijama? Izabrali smo za vas 15 korisnih aplikacija koje bi trebao imati svaki korisnik Apple iPhonea.

Jedna od najvećih prednosti Applea u odnosu na konkurenciju je odličan App Store koji sadrži velik broj vrlo kvalitetnih aplikacija svih vrsta.

Apple je poznat odličnom dizajnu pa je tako i trgovina aplikacija vrlo pregledna i laka za korištenje, no s obzirom da je na njoj dostupno preko dva milijuna različitih aplikacija jasno je da mnogi korisnici, pogotovo oni koji su novi u svijetu pametnih telefona, imaju problema s snalaženjem i pronalaskom korisnih aplikacija.

Iz tog razloga odabrali smo 15 vrlo korisnih aplikacija koje će dobro doći svakom vlasniku Apple iPhone pametnog telefona.

Aplikacije se mogu preuzeti potpuno besplatno, no kod nekih će za korištenje naprednijih funkcija biti potrebno kupiti punu verziju.

Top 15 najboljih aplikacija za iPhone u 2017.

Clips – odlična aplikacija za obradu snimljenih videa. Nudi mogućnost rezanja određenih dijelova, dodavanja raznih efekata, teksta, filtera… Aplikaciju je razvio Apple i dostupna je za besplatno preuzimanje.

AccuWeather – ako ste u potrazi za kvalitetnom aplikacijom za vremensku prognozu teško da ćete naći bolju i precizniju od  AccuWeather. Aplikacija nudi razne opcije u pregledavanju trenutne i buduće vremenske prognoze, a kompatibilna je i s Apple Watch satom.

Google Photos – velik broj korisnika Apple iPhonea muku muči s manjkom prostora za pohranu. Uz pomoć Google Photos aplikacije možete pohraniti i pregledavati svoje fotografije i video u oblaku te tako osloboditi prostor na telefonu za nove. Google nudi 15 GB besplatnog prostora za svaki korisnički račun.

Infuse – Apple video player često je kritiziran zbog podrške za reprodukciju malog broja video formata. To ispravlja Infuse player koji će vam omogućiti pregledavanje velikog broja video formata potpuno besplatno.

Kindle – obavezna aplikacija koju bi trebali imati svih ljubitelji knjiga. Aplikacija nudi mogućnost kupovine knjiga, odličan čitač koji omogućuje promjenu pozadine, fonta i ostalih detalja da bi čitanje bilo što ugodnije.

Uber – aplikacija za dijeljenje prijevoza dostupna je u nekoliko hrvatskih gradova. Preporuka za sve koji trebaju stići na drugi kraj grada što jeftinije, a ne žele koristiti javni prijevoz.

Google Maps – iako Apple nudi vlastitu aplikaciju s mapama, ona nije niti blizu kvalitetna kao Google Maps. Ovo je jedna od aplikacija koja će vam prije ili poslije zatrebati i svakako preporučujemo da ju instalirate.

Swiftkey – dosadila vam je ugrađena tipkovnica? Jedna od kvalitetnijih alternativa je Swiftkey uz pomoć koje možete brže pisati velike količine tekstova.

Spotify – ovaj servis nije službeno dostupan kod nas, no to ne znači da ga je nemoguće koristiti. Uglavnom, ovo je najbolje servis za streamnig glazbe s velikom bazom strane i domaće glazbe.

Hearthstone – radi se o kartaškoj igri koja je vrlo popularna u cijelom svijetu. Odaberite heroja i karte te se okušajte protiv ostalih igrača.

SoundHound – želite saznati autora pjesme koja upravo svira na radiju? Sve što trebate je pokrenuti ovu aplikaciju i ona će za svega nekoliko sekundi prepoznati pjesmu i pokazati vam najzanimljivije detalje o autoru.

DuoLingo – provedite slobodno vrijeme radeći nešto korisno poput učenja stranog jezika. Ova aplikacija omogućuje svladavanje i učenje osnovnih pojmova velikog broja jezika.

RunKeeper – odlična fitnes aplikacija koja uz pomoć ugrađenog GPS-a mjeri koliku ste udaljenost pretrčali, potrošene kalorije i ostale korisne informacije koje će vam pomoći u svakodnevnom održavanju forme.

Google Translate – bilo da putujete u stranu zemlju ili surfate internetom ova aplikacija će vam vrlo brzo dati prijevod riječi ili rečenica s bilo kojeg svjetskog jezika.

IMDb (Internet Movie Database) – obavezna aplikacija za sve ljubitelje serija i filmova. IMDb je najveća baza u kojoj se nalaze svi glumci i njihove uloge u filmovima, popis svih filmova i serija s opisom radnje te recenzijama i ocjenama čitatelja…