Što će se dogoditi ako Google Pixel padne na asfalt? Pogledajte u priloženom videu

Što će se dogoditi ako Google Pixel padne na asfalt? Pogledajte u priloženom videu


Google Pixel je trenutno najnapredniji Android uređaj koji osim najjačeg hardvera donosi i posljednju verziju operativnog sustava Android 7.1 Nougat. Pixel je u potpunosti Googleov proizvod, od dizajna do izbora hardvera te naravno softvera, a izašao je iz pogona HTC-a.

Razlika između Pixela i ostalih uređaja baziranih na Androidu je u činjenici da dolazi s ‘čistom’ verzijom operativnog sustava i prvi je na listi za dobivanje nadogradnje. Moglo bi se reći da je to uređaj s kojim Google daje smjernice ostalim proizvođačima kako bi Android uređaji trebali funkcionirati.

Treba napomenuti da fanovi Pixel (Nexus) serije nisu previše impresionirani dizajnom ovogodišnjeg uređaja, a ni cjenovno više ne spadaju među povoljne uređaje. U ovom segmentu su se izjednačili s Apple iPhoneom.

S obzirom da se najskuplja inačica u Europi prodaje po cijeni većoj od tisuću eura, svakako je prije kupovine dobro provjeriti koliko je uređaj kvalitetno napravljen i vrijedi li traženih novaca.

U priloženom video možete vidjeti što će se dogoditi s Pixelom ukoliko vam slučajno sklizne iz ruke na asfalt ili neku drugu tvrdu podlogu.