Savjet: Kako na Messengeru staviti crnu boju razgovora

Savjet: Kako na Messengeru staviti crnu boju razgovora


Želite promijeniti boju koja se prikazuje prilikom razgovora na Messengeru? Donosimo jednostavan vodič u kojem objašnjavamo kako staviti crnu boju razgovora na Messenger.

Messenger je aplikacija za razmjenu poruka s Facebook prijateljima. Aplikacija omogućuje jednostavno slanje i primanje poruka, a sučeljem je nalik na ostale aplikacije ovog tipa poput Vibera ili WhatsAppa.

Za razliku od navedenih koje za korištenje zahtijevaju aktivaciju putem broja mobitela, Messenger možete koristiti čak i ako nemate SIM karticu u uređaju, dovoljno je samo prilikom logiranja unijeti podatke s kojima se spajate na svoj Facebook račun.

U Messenger su implementirane brojne funkcije poput blokiranja korisnika, grupnih razgovora, glasovnih i video poziva…

Messenger je poznat po plavoj pozadini koja označava razgovor i tu boju nije moguće mijenjati direktno iz aplikacije. Srećom postoji način pomoću kojeg možete vrlo jednostavno promijeniti pozadinsku boju razgovora.

Sve što trebate je instalirati s Google trgovine besplatnu aplikaciju Mauf. Nakon što se instalira aplikacija će izlistati sve kontakte iz Messengera, a vi sada možete svakoj osobi dodijeliti drugačiju boju pozadine razgovora.

Pogledajte video kako staviti crnu boju razgovora