Savjet: Kako na iPhoneu zaključati slike

Savjet: Kako na iPhoneu zaključati slike


Želite zaključati određene slike na iPhoneu, a ne znate kako to napraviti? U nastavku pročitajte kako vrlo jednostavno i efikasno sakriti određene fotografije od očiju radoznalih.

Svi mi posjedujemo fotografije u mobitelu koje ne želimo dijeliti s ostalima. Iako su novi modeli iPhonea zaštićeni senzorom otiska prsta, često se dogodi da uređaj završi otključan u rukama osobe s kojom ne želite dijeliti svoje privatne fotografije.

Kako bi se dodatno zaštitili od neugodnosti postoje razne aplikacije koje će zaključati datoteke s vašim fotografijama, a neke od njih to rade na vrlo kreativan i jedinstven način.

Odabrali smo najbolje aplikacije uz pomoć kojih možete zaključati pojedine ili sve fotografije s vašeg iPhonea od očiju radoznalih osoba.

Keep Safe Photo Vault: Lock, Hide Private Pictures

S ovom aplikacijom možete vrlo jednostavno zaštiti fotografije pinom. Odaberite fotke koje želite zaključati, odaberite pin i to je uglavnom cijela mudrost. Besplatna inačica sadrži oglase.

Photo Vault: app lock to keep safe photo & video

Vrlo zanimljiva aplikacija koja će se maskirati u potpuno funkcionalni kalkulator. Ukoliko u kalkulator utipkate zadanu šifru, dobit ćete pristup zaštićenim fotografijama. Aplikacija ima mogućnost dojave ukoliko vam netko pokušava provaliti u zaštićeni folder.

Private Photo Vault – Keep Pictures+Videos Safe

Još jedna aplikacija koja će zaštiti odabrane fotografije ili albume pinom ili pattern unlockom. Također ima mogućnost dojave ukoliko netko pokušava provaliti u zaštićene fotografije.

My Secret Folder ™ Classic

Vrlo popularna aplikacija za zaključavanje fotografija i videa. Možete odabrati više od deset različitih načina otključavanja, a radoznala njuškala možete zavarati lažnim prikazom fotografija.