Pojavile se fotografije koje otkrivaju izgled Samsung Galaxy S8 flagshipa

Pojavile se fotografije koje otkrivaju izgled Samsung Galaxy S8 flagshipa


Nema sumnje da je Samsung Galaxy S8 jedan od najiščekivanijih pametnih telefona ove godine. Pred Samsungom je teška zadaća vraćanja povjerenja kupaca nakon fijaska s Note 7, a s druge strane konkurencija nikada nije bila jača.

Dodajmo ovome i vijest da se ove godine obilježava deset godina od predstavljanja prvog iPhonea te da Apple navodno radi na uređaju koji bi trebao donijeti brdo novina i osvježeni dizajn.

Možemo već sada zaključiti da će nijanse odlučiti o najboljem flagshipu ove godine.

Za nešto više mjesec dana (29. ožujka) Samsung bi trebao službeno predstaviti nove uređaje, a već su se pojavile fotografije koje otkrivaju njegov izgled.

Iz priloženog možemo vidjeti da S8 ima zaslon s zakrivljenim rubovima iznad kojeg su se smjestili razni senzori, između ostalog i Iris skener, odnosno skener šarenice oka.

Mnoge će obradovati 3.5 mm utor za slušalice koji se nalazi s donje strane do USB Type-C priključka za punjenje i spajanje s računalom.

Samsung Galaxy S8 bi trebao dolaziti s dvije veličine zaslona 5.7/5.8-inča i 6.2-inča koji će nositi naziv S8+.

Uređaje će pokretati posljednja generacija Snapdragon 835 SoC-a, a za kraj spomenimo da je ovo prvi telefon iz Galaxy S serije koji će ostati bez home tipke. Senzor otiska prsta premješten je na pomalo nespretno mjesto straga do kamere.

Izvor: gsmarena.com

galaxy_s8_main2

galaxy_s8_main3

galaxy_s8_main4