Ovako će izgledati Samsung Galaxy S8

Ovako će izgledati Samsung Galaxy S8


Iako je do predstavljanja Samsungovog Galaxyja S8 ostalo nešto manje od mjesec dana, već sada znamo gotovo sve što donosi u odnosu na prethodnika, a sada su se pojavile i fotografije uređaja.

Čini se da je za proizvođače postala nemoguća misija spriječiti curenje informacija o novim proizvodima. Nakon što smo nešto ranije doznali sve specifikacije ali i izgled LG-a G6, sada se isto ponavlja i sa Samsungovom Galaxy S8 serijom.

Nakon fijaska sa samozapaljenjem i povlačenjem kompletne Note 7 serije, ovogodišnji Galaxy S8 za Samsung ima posebnu važnost. Dodajmo tome i činjenicu da iPhone ove godine obilježava deset godina od prvog modela te se očekuje da bi Apple na ovogodišnjem modelu mogao uvesti dosta novina.

Već ranije znamo da će Samsung predstaviti dva modela Galaxy S8 s 5.8-inčnim ekranom i veći Galaxy S8+ koji će imati dimenzije zaslona 6.2-inča.

Oba će imati zakrivljene rubove ekrana i gotovo identične hardverske specifikacije. Sa stražnje strane možemo očekivati dvostruku 12 MP kameru, a novost je i Iris skener šarenice oka koji je predstavljen na Noteu 7.

Iz fotografija koje su se pojavile na internetu možemo vidjeti da je gotovo cijela prednja strana uređaja rezervirana za zaslon, a to znači da prvi puta na Galaxy S seriji nećemo imati home tipku. Senzor otiska prsta smješten je straga do kamere, a koliko će  to biti praktično uvjerit ćemo se kada krene u prodaju.

Zaslon kao i kod nedavno predstavljenog LG-a G6 ima zakrivljene rubove što bi trebalo osigurati dodatnu čvrstoću prilikom pada.

Službeno predstavljanje nove Galaxy S8 serije Samsung je najavio za 29. ožujka.

Izvor: gsmarena.com

s8_ (1)

s8_ (2)

s8_ (3)

s8_ (4)

s8_ (5)