OnePlus 5: Novi renderi potvrđuju dvostruku kameru straga, ali i još jednu sitnicu

OnePlus 5: Novi renderi potvrđuju dvostruku kameru straga, ali i još jednu sitnicu


Nakon predstavljanja Samsung Galaxy S8 linije, fokus se polagano prebacuje na ostale odlične uređaje koji nas čekaju do kraja godine.

Jedan od njih je i OnePlus 5 koji bi trebao ugledati svjetlo dana u sljedeća dva mjeseca. Iako smo već ranije saznali promjene koji bi se trebale dogoditi ispod ‘haube’, sada smo dobili i nove rendere koji otkrivaju izgled stražnjeg dijela uređaja.

Prema njima možemo vidjeti da će OnePlus 5 imati dvostruku kameru ispod kojih je smještena bljeskalica. Također,  stražnja je strana očišćena od antenskih traka, ali je nestao i senzor otiska prsta.

Pretpostavlja se da će on biti ugrađen s prednje strane. No još uvijek nije poznato hoće li biti ispod zaslona, što navodno pokušava napraviti Apple na iPhoneu 8, ili će se nalaziti u home tipki kao kod sličnih uređaja.

Što se tiče samog zaslona tu se ne očekuju veće promjene u odnosu na OnePlus 3T, a to znači dimenzije od 5,5-inča s još uvijek nepoznatom rezolucijom.

Već smo ranije pisali da će hardverski dio činiti Snapdragon 835 SoC s vjerojatno 6 GB radne memorije, a kupci će moći izabrati između 64 GB i 128 GB interne memorije.