OnePlus 3T donosi lagano osvježen hardver i veću bateriju

OnePlus 3T donosi lagano osvježen hardver i veću bateriju


Nakon brojnih najava i glasina OnePlus je službeno predstavio OnePlus 3T, nasljednika prošlogodišnjeg flagshipa OnePlus 3.

Ovogodišnji model je dizajnom identičan prethodniku, a novosti se primjećuju ispod haube. Za visoke performanse zadužen je aktualni Snapdragon 821 SoC koji uz pomoć 6 GB RAM-a osigurava fulidno izvođenje najzahtjevnijih igara i aplikacija. Rezolucija prednje kamere narasla je s 8 na 16 megapiksela što će posebno cijeniti ovisnici o selfijima, dok je stažnja ostala nepromijenjena.

Posljednja, ali i najvažnija novost je baterija većeg kapaciteta od 3400 mAh, šte je povećanje od čak 400 mAh naspram prethodnika. Budući kupci mogu izabrati i novu boju kućišta nazvanu ‘Gunmetal’, a u ponudi ostaje prošlogodišnja ‘Soft Gold’ varijanta.

OnePlus 3T je dostupan u dvije verzije, s 64 i 128 GB interne memorije. Uređaj ne podržava microSD kartice, pa obratite pozornost prilikom kupovine.

Globalna prodaja kreće 28. studenog, a cijena jeftinije varijante s 64 GB memorije košta 439 dolara (439 eura u Europi), što je 40 dolara više nego kod prethodnika. Ukoliko se odlučite za verziju s 128 GB morat ćete izdvojiti 479 dolara (479 eura).