Nokia (HMD) će na MWC sajmu predstaviti prve uređaje iz legendarne N serije

Nokia (HMD) će na MWC sajmu predstaviti prve uređaje iz legendarne N serije


Povratnički model Nokije koji nosi oznaku 6 je postao veliki hit u Kini.

Kolika je potražnja najbolje govori činjenica da uređaj trenutno nije moguće naručiti, a kada postane dostupan treba svega nekoliko sati da se rasprodaju raspoloživi primjerci.

To je najbolja potvrda koliko je i danas popularan brend s obzirom da je posljednji uređaj s oznakom Nokia Lumia 638 predstavljen krajem 2014. godine.

Već smo ranije pisali da je Nokia 6 uređaj iz srednje klase, a trenutno je dostupan samo kineskim kupcima. Na internetu su se pojavile prve recenzije i prema svemu sudeći radi se o vrlo dobrom proizvodu, a veseli činjenica slijedi prethodnike po pitanju kvalitete napravljenih fotografija.

I dok fanovi diljem svijeta čekaju globalnu dostupnost Nokije 6, stižu glasine da bi na MWC sajmu u Barceloni mogli ugledati prve primjerke koji će nositi legendarni NSERIES logo.

Za sada još uvijek nema informacija o točnim hardverskim specifikacijama uređaja, poznato je samo da će imati Snapdragon serije 6 SoC.

Početna serija će se proizvesti u pola milijuna primjeraka, a uopće ne sumnjamo da će konačna brojka biti neusporedivo veća.

nokia_nseries