Napravili smo popis aplikacija koje je najbolje koristiti za selfie štap

Napravili smo popis aplikacija koje je najbolje koristiti za selfie štap


Napokon ste kupili selfie štap i sada ste u potrazi za aplikacijom koja će vam pomoći u fotkanju? Napravili smo popis najboljih i najpopularnijih aplikacija uz koje će izrada selfija postati prava zabava.

Aplikacije su dostupne za iOS i Android uređaje, a sve što trebate je izabrati onu koja vam najviše odgovara.

VSCO Cam (iOS, Android) – jedna od najpopularnijih aplikaciju, a koristi ju više od 30 milijuna korisnika. Omogućuje editiranje fotografija brojnim filterima i opcijama za poboljšanje osvijetljenosti, saturacije, sjena i drugih detalja.

Instagram (iOS, Android) – aplikacija za poznatu društvenu mrežu poznata je po odličnim algoritmima za filtere koji daju potpuno novu dimenziju vašim fotkama.

Retrica (iOS, Android) – vaše će selfije pretvoriti u umjetnička djela. Omogućava fotografiranje s više od 100 različitih filtera. Moguće je zatamniti kuteve, podesiti tajmer za okidanje fotografija, ili napraviti nekoliko uzastopnih fotografija za kolaž.

Photo Editor by Aviary (iOS, Android) – radi se o vrlo dobroj aplikaciji za editiranje fotografija, a od nedavno je u vlasništvu Adobea. Aplikacija ima opciju automatskog poboljšanja (auto-enhance) slike, a tu je i gomila efekata i okvira, mogućnost crtanja, dodavanja teksta, cropanja fotografije.

Photo Wonder (iOS, Android)  – posebnost ove aplikacije je dodavanje efekata u realnom vremenu, točnije prije fotografijranja. U njoj je moguće cropati i rotirati fotografije, ali i podešavati osvjetljenje, kontrast i zasićenost boja. Također, moguće je promijeniti boju kože, uljepšati lice, ukloniti akne, povećati oči.