Najbolji player za Android telefone

Najbolji player za Android telefone


Tražite dobar player za reprodukciju glazbe na Android telefonu? Pronašli smo najbolje Android playere s kojima možete uživati u slušanju omiljene glazbe.

Iako pametni telefoni bazirani na Android operativno sustavu dolaze s predinstaliranim glazbenim sviračem, oni često znaju biti loše dizajnirani ili imaju podršku za reprodukciju malog broja glazbenih formata.

Zbog tih razloga mnogi korisnici koji često slušaju glazbu putem Android pametnih telefona posežu za drugim rješenjima, a to ponekad može biti zbunjujuće i frustrirajuće iskustvo.

Posjetom Google play trgovine imamo na izbor stotine različitih aplikacija koje autori reklamiraju kao besplatne i najbolje u kategoriji.

Mnoge takve aplikacije su pretrpane reklamama koje kvare korisničko iskustvo ili nude osnovne funkcije dok je za korištenje onih naprednijih potrebno izdvojiti određenu svotu novca.

Kako bi olakšali odabir odabrali smo najbolje playere za Android pametne telefone i tablete s kojima možete uživati u slušanju omiljene glazbe.

Pulsar

Za sve koji traže jednostavan svirač lišen puno opcija ovo je odlično rješenje. Player ima mogućnost prikaza naslovnica albuma, equalizer i mogućnost slušanja internetskih radija putem last.fm servisa.

BlackPlayer

Ovaj glazbeni player preporučamo svima koji su se prebacili s Windows Phone na Android platformu. Čisti dizajn uvelike podsjeća na neka rješenja s Microsoftovog operativnog sustava, a tu su i sve osnovne funkcije potrebne za podešavanje kvalitete reprodukcije.

doubleTwist

Ovaj player je dostupan na Android platformi gotovo od njenih početaka. Krasi ga smiren dizajn koji se odlično uklapa u ostatak operativnog sustava. Sposoban je reproducirati glazbu putem AirPlay tehnologije na bilo koji Appleov uređaj koji to podržava.

Phonograph

Za sve koji vole prilagođavati izgled aplikacija svom ukusu preporučamo Phonograph glazbeni svirač. Omogućuje automatsko preuzimanje naslovnica albuma, prelazak između pjesama bez pauze…

Shuttle

Klasično dizajnirani glazbeni player koji svojim nenametljivim dizajnom omogućuje jednostavno korištenje. Ugrađena paleta boja omogućuje svakom korisniku prilagodbu izgleda prema svom ukusu. Opremljen je svim standardnim mogućnostima koje su potrebne prosječnom korisniku.