Najbolje naljepnice za Viber (besplatno)

Najbolje naljepnice za Viber (besplatno)


Tražite besplatne naljepnice za Viber? Pronašli smo najbolje naljepnice za popularnu Viber aplikaciju koje možete preuzeti potpuno besplatno putem računala ili mobitela.

Jedan od zaštitnih znakova i razlog velike popularnosti Vibera je mogućnost slanja animiranih stickera, odnosno naljepnica koje razgovor čine zabavnijim.

Preuzimanje naljepnica moguće je direktno iz aplikacije, a podijeljene su u dvije grupe. Besplatne naljepnice mogu preuzeti svi korisnici, dok je za korištenje neki potrebno izdvojiti određenu svotu novca.

Autori naljepnica ponekad nakon nekog vremena povuku svoje stickere iz trgovine pa mnogi ostanu razočarani nakon što promjene mobitel i shvate da više nisu dostupne njihove omiljene naljepnice.

Baš za ovakve slučajeve postoji korisna stranica na kojoj su sačuvani svi stickeri koji su aktivni, ali i oni koji su povučeni iz ponude i sve ih možete besplatno preuzeti i koristiti.

Posjetite stranicu chpic.su putem mobilnog telefona ili računala i potražite naljepnice koje ste izgubili, sačuvajte ih na uređaj i spremni ste za slanje.

Postupak preuzimanja naljepnica putem računala

Ovo je jednostavniji postupak je možete vrlo brzo preuzeti velik broj naljepnica i potom ih jednostavno presnimiti na mobitel. Posjetite stranicu chpic.su i potražite naljepnice koje želite sačuvati. Napravite novi folder na računalu i spremite sve naljepnice koje vas zanimaju. Po završetku spojite pametni telefon s računalom i presnimite folder na mobitel. Da bi pristupili naljepnicama, u aplikaciji odaberite opciju slanja fotografija s uređaja i pronađite naljepnice koje ste ranije spremili.

Postupak preuzimanja naljepnica putem mobitela

Posjetite stranicu chpic.su i pronađite naljepnicu koju želite preuzeti. Odaberite ju i stranica će vam automatski ponuditi opciju preuzimanja. Ponovite postupak za sve naljepnice koje želite sačuvati na uređaju.