Meizu Pro 6 Plus: Moćan hardver upakiran u elegantan dizajn

Meizu Pro 6 Plus: Moćan hardver upakiran u elegantan dizajn


Izbor novog smartphonea dodatno je zakomplicirao Meizu s upravo predstavljenim Pro 6 Plus modelom. U unutrašnjosti elegantno dizajniranog aluminijskog kućišta nalazi se trenutno najmoćniji hardver koji potpisuje Samsung.

Radi se o Exynos 8890 SoC-u s 4 GB RAM-a, za one neupućene identičan hardver pokreće i Galaxy S7 i S7 edge telefone. Interna memorija iznosi ogromnih 128 GB i rijetki će zamjeriti izostanak mogućnosti proširenja microSD karticama.

S prednje strane se nalazi veliki 5.7-inčni AMOLED zaslon QHD rezolucije. Senzor stražnje kamere potpisuje Sony (IMX386), a tu je i podrška za optičku stabilizaciju slike.

Od ostalih stvari spomenimo senzor otiska prsta, monitor otkucaja srca, 3D Touch tehnologiju (omogućuje različite radnje ovisno o jačini pritiska ekrana), Hi-Fi audio DAC, LTE podršku…

Ugrađena baterija ima kapacitet od 3400 mAh, a uz pomoć tehnologije brzog punjenja moguće je napuniti 60 posto baterije za samo pola sata.

Meizu Pro 6 Plus dolazi s novom verzijom Flyme OS 6 skina baziranom na Android 6.0 Marshmallow.

Kupci mogu izabrati između tri boje: Sive, srebren i zlatne. Cijena uređaja kreće od 435 dolara na domaćem kineskom tržištu.

meizu_pro_6_plus_n

meizu_pro_6_plus_2