Meizu priprema odgovor na Xiaomi Mi MIX

Meizu priprema odgovor na Xiaomi Mi MIX


meizu_bezel-free_nNedavno predstavljeni Xiaomi Mi MIX prvi je smartphone s zaslonom koji zauzima preko 85 posto prednje strane kućišta. Zahvaljujući inovativnom dizajnu s prednje strane se nalazi 6.4-inčni ekran, a ukupne dimenzije uređaja jednake su kao kod iPhonea 7 koji ima 5.5-inčni zaslon. Ostatak hardvera je jednako impresivan i samo mu rijetki mogu konkurirati na ovom području.

S obzirom na sve nabrojeno ne čudi da je tržište pozitivno reagiralo, a prve količine rasprodane su za svega nekoliko sekundi.

Kako konkurencija nikada ne spava, ubrzo su se pojavile i informacije da Meizu radi na sličnom uređaju koji bi mogao biti još zanimljiviji  od Mi MIX-a.

Ukoliko su fotografije s kineske društvene mreže Weibo autentične, očekuje nas smartphone s zaslonom koji se proteže kompletnim prednjim dijelom uređaja.

Hoće li Meizu uspjeti napraviti prvi smartphone s zaslonom koji zauzima cijelu prednju površinu trebali bi saznati uskoro. Prema informacijama koje kruže internetom službeno predstavljanje najavljeno je za prosinac.