Meizu M3E Star Trek Edition – komunikator koji će poželjeti nositi svaki ‘treki’

Meizu M3E Star Trek Edition – komunikator koji će poželjeti nositi svaki ‘treki’


Kineski proizvođač mobilnih telefona priprema pravu poslasticu za sve ljubitelje Star Trek serijala. Na internetu su se pojavile fotografije za sada još uvijek nepoznatog modela Meizu smartphonea (nosi oznaku M3E) koji sa stražnje strane nosi logo jedne od najpopularnijih serija (i filmova) svih vremena.

meizu_Star_Trek_01

Osim stražnjeg amblema na slici je vidljivo i prilagođeno Android sučelje prigodnim Star Trek ikonama kako bi doživljaj bio potpun.

Novi film iz Star Trek serijala pod nazivom Beyond počinje se prikazivati u kineskim kinima 6. rujna pa se ovih dana očekuje i dostupnost Meizuovog smartphonea.

Kineski proizvođači su u cilju promocije i ranije surađivali s filmskom industrijom. Oni koji bolje prate tržište potrošačke elektronike sjetit će se proizvođača Vivio i njihove Kapetan Amerika serije smartphonea, zatim Oppo-ovog Transformer uređaja, a OnePlus je reklamirao svoje mobitele u seriji Kuća od karata (House Of Cards).

Na žalost za sada nema informacija planira li Meizu predstaviti ovaj model globalno ili će biti dostupan samo na domaćem tržištu, u svakom slučaju ne sumnjamo da bi mnogi s ponosom nosili smartphone s logom jedne od najpopularnijih serija koja svake godine ima sve više fanova.