LG V30 će biti opremljen Snapdragon 835 SoC-em i 6 GB RAM-a

LG V30 će biti opremljen Snapdragon 835 SoC-em i 6 GB RAM-a


Već smo ranije pisali da će LG G6 dolaziti s nešto starijim hardverom, točnije Snapdragon 821 SoC-em. Glavni krivac za to je Samsung koji je rezervirao sve dostupne količine novog Snapdragon 835 SoC-a za svoj Galaxy S8.

LG je imao dvije mogućnosti, a odlučio se za onu koja bi trebala nanijeti manje štete.

Prva je pomaknuti izdavanje novog flagshipa za nekoliko mjeseci i što bi osiguralo Samsungu potpunu dominaciju ili opremiti ga opremiti nešto hardverom starije generacije.

Uzmemo li u obzir jačinu Snapdragona 821 i optimiziranost posljednje inačice Androida, LG se odlučio za drugu mogućnost pa će već u startu imati proizvod koji će konkurirati Galaxy S8 seriji.

Ako ste razočarani ovom odlukom, možda vas oraspoloži vijest da će LG nešto kasnije predstaviti V30 koji bi trebao dolaziti s Snapdragon 835 SoC-em i čak 6 GB RAM-a.

LG je postigao neočekivan uspjeh s V serijom uređaja i neki ga smatraju istinskim flagshipom ove kompanije. Prema prvi glasinama LG će V30 opremiti i kvalitetnijim DAC-om, a spominje se da će umjesto dvostrukog zaslona koji je do sada bio zaštitni znak serije biti ugrađena nova, još zanimljivija tehnologija.