LG G6: Pojavili se prvi renderi mogućeg izgleda i specifikacije

LG G6: Pojavili se prvi renderi mogućeg izgleda i specifikacije


Na internetu su se pojavili prvi renderi mogućeg izgleda nove LG-ove perjanice G6.

Kao što je poznato eksperiment s modularnim dodacima koje je LG predstavio na ovogodišnjoj G5 seriji pokazali su se kao promašaj i prodajni rezultati su više nego loši.

Čini se kako je LG naučio lekciju te će nasljednik ponovno dobiti sasvim konzervativan dizajn koji se  prema prvim fotografijama ne ističe previše od konkurencije.

Iako će mnogi fanovi biti razočarani odustajanjem od originalnosti, treba priznati kako se barem prema prvim renderima radi o elegantno dizajniranom uređaju.

S hardverske strane ipak ne bi trebalo biti previše iznenađenja.

Očekuje se zaslon dimenzija 5.3-inča s QHD rezolucijom 1440 x 2560 piksela. Informacije govore kako će se raditi o ravnom zaslonu bez zakrivljenih rubova.

SoC će vjerojatno biti Snapdragon 835, a kao i kod prethodnika možemo očekivati dvostruku kameru straga ispod koje će biti smješten čitač otiska prsta u koji će biti ugrađena tipka za uključivanje/isključivanje uređaja.

Dobra je vijest što se LG nije odlučio za uklanjanje 3.5 mm priključka za slušalice. Punjenje i spajanje s računalom vrši se pomoću USB-Type C priključka.