LeEco Le X850 nudi odličan hardver po pristupačnoj cijeni

LeEco Le X850 nudi odličan hardver po pristupačnoj cijeni


Kineski LeEco profilirao se kao kompanija koja nudi uređaje visokih specifikacija po povoljnim cijenama. Iako su na našem tržištu još uvijek relativno nepoznati pitanje je vremena kada će neki od operatera uvrstiti uređaje ovog proizvođača u svoju ponudu.

LeEco Le X850 hardverski bi trebao naslijediti prošlogodišnji Le Pro 3, a donosi nekoliko zanimljivih novosti koje ga čine zanimljivim izborom.

Za početak krenimo s ekranom koji je porastao na 5.7-inča i dobio QHD rezoluciju. Na vrhu se nalazi 2.5D staklo koji mu daje određenu dozu elegancije.

Dvostruka kamera straga postala je gotovo standard na svim uređajima visoke klase, a trendu se priključio i LeEco ugradivši dvije 13 MP kamere na Le X850. Ispod kamera nalazi se senzor otiska prsta.

S prednje strane ugrađena je 16 MP kamera koja bi trebala zadovoljiti i najzahtjevnije selfiste.

Što se tiče hardvera Le X850 neće nikoga razočarati. Ugrađeni Snapdragon 821 zajedno s 4 ili 6 GB radne memorije više je nego dovoljno za pokretanje najzahtjevnijih aplikacija i izvođenje igara na maksimalnim detaljima bez zastajkivanja. Ovisno o cijeni, kupci mogu birati između 32, 64 i 128 GB interne memorije koju sudeći po prethodniku neće biti moguće povećati microSD karticom.

Ugrađena baterija ima solidan kapacitet od 4,000 mAh i moguće ju je brzo napuniti uz pomoć Qualcomm’s Quick Charge 3.0. tehnologije.

Službeno predstavljanje očekuje se 11. travnja, a prema prvim informacijama cijena početnog modela s 4GB RAM-a/32 GB memorije bi trebala iznositi oko 244 eura.

leeco_le_x850