LeEco Le 2s će imati čak 8 GB RAM-a, a stiže krajem godine

LeEco Le 2s će imati čak 8 GB RAM-a, a stiže krajem godine


Kineski proizvođač mobilnih telefona LeEco već radi na nasljedniku LeEco Le 2 modela iako je potonji u prodaji tek nešto više od četiri mjeseca.

Novi će model nositi oznaku Le 2s, a pojavile su se i prve fotografije koje prikazuju njegov izgled. No, hardverske specifikacije su ono po čemu bi se Le 2s trebao razlikovati od konkurencije.

LeEco-Le-2s_01

Naime, ovo će biti prvi smartphone s čak 8 gigabajta radne memorije. Da bi ovako velika količina memorije imala smisla LeEco ju je odlučio upariti s najjačim Qualcommovim Snapdragonom 821 koji ima brže radne taktove od trenutno aktualnog Snapdragona 820.

LeEco-Le-2s_02

Od ostalih specifikacija možemo očekivati 5.5-inčni (vjerojatno) QHD zaslon, 64 gigabajta interne memorije. Što se tiče kamere još je uvijek nepoznato za koju leću se LeEco odlučio, no gotovo je sigurno da se neće raditi o dual kameri straga.

Službena prezentacija LeEco Le 2s najavljena je za početak rujna, a mogla bi se poklopiti s datum kada Apple predstavlja iPhone 7. Cijena uređaja još uvijek nije poznata.