Korisne aplikacije: Najbolji diktafon za Android

Korisne aplikacije: Najbolji diktafon za Android


U potrazi ste za kvalitetnom diktafon aplikacijom za Android telefon? Izabrali smo pet odličnih aplikacija koje će pretvoriti vaš Android smartphone u diktafon.

Pametni telefoni od samih početaka imaju mogućnost snimanja razgovora ili nekog događaja u blizini. Ovisno o proizvođaču uređaji su opremljeni manje-više upotrebljivim aplikacijama koje će poslužiti za jednostavniju upotrebu.

Ako pak se bavite novinarstvom ili nekim drugim poslom u kojem svakodnevno morate snimati tonove onda i sami znate koliko je bitno da materijal bude kvalitetno snimljen kada i da aplikacija koja to radi bude stabilna i pouzdana.

Ovo je top 5 najboljih aplikacija koje vas neće iznevjeriti

Sony Audio Recorder

Aplikacija koju je razvio Sony omogućuje snimanje i reprodukciju zvuka na mobitelima i tabletima. Jednostavnog je i preglednog sučelja, a kvaliteta snimljenog materijala je na visokom nivou.

MDroid Sound Recorder

Uz podršku za formate 3GP, WAV i MP4, omogućuje i pauziranje za vrijeme snimanja. Dodana je i mogućnost jednostavnog dijeljenja snimljenog sadržaja iz same aplikacije.

Parrot

U besplatnoj verziji omogućuje snimanje u visokoj kvaliteti. Aplikacija ima jednostavno i pregledno sučelje. Komercijalna Pro verzija ima mogućnost snimanja telefonskih poziva i uploada materijala na Google Drive ili Dropbox.

Dictaphone

Aplikacija ima mogućnost automatskog pauziranja snimanja u slučaju tišine. Ukoliko trebate snimati događaj duljeg trajanja s puno praznina uz pomoć ove aplikacije možete uštediti na prostoru.

Shadrin Voice Recorder

Posebnost ove aplikacije je podrška za USB mikrofone koji se s uređajem spajaju putem USB-OTG priključka. Tu je i čitav niz raznih opcija koje aplikacija nudi, od kvalitete snimljenog materijala do uploada na Google Drive i Dropbox.

Izvor: phonearena.com