Kako znati da je netko izbrisao WhatsApp

Kako znati da je netko izbrisao WhatsApp


Želite provjeriti koristi li neka osoba WhatsApp, a ne znate kako to napraviti? Donosimo vodič s nekoliko jednostavnih trikova pomoću kojih možete provjeriti koristi li osoba kojoj želite poslati poruku WhatsApp aplikaciju.

WhatsApp je najpopularnija IM aplikacija i koristi se u čitavom svijetu, a prema posljednjim podacima koristi ju više od dvije milijarde ljudi. Jedan od razloga velike popularnosti je to što je besplatna, a da bi ju mogli koristiti dovoljno je imati bilo kakav pametni telefon s Android operativnim sustavom, bez obzira iz kojeg cjenovnog ranga dolazi, a moguće ga je koristiti i na uređajima koji su stariji od 5 i više godina.

Ako ste korisnik iPhonea, da bi instalirali WhatsApp morate imati uređaj koji podržava iOS 9 ili noviji, odnosno iPhone 4S ili noviji.

Da bi provjerili koristi li osoba WhatsApp aplikaciju dodajte ju u telefonski imenik te pogledajte nalazi li se WhatsApp ikona pored njezinog broja. Ukoliko je ikona vidljiva osoba korisit WhatsApp.

Ukoliko pak imate osobu s kojom ste ranije komunicirali putem WhatsAppa, a više vam ne odgovara na poruke, otvorite razgovor te pogledajte kada je te osoba posljednji puta bila online.

Također provjerite nalazi li se i dalje profilna slika te osobe uz broj jer postoji mogućnost da je korisnički račun u potpunosti obrisan.

Postoji mogućnost da vas je navedena osoba blokirala, a to možete najjednostavnije provjeriti tako da joj pokušate poslati poruku s nekog drugog broja. Ukoliko je poruka poslana i isporučena znači da vas je ta osoba iz nekog razloga blokirala.