Kako prebaciti slike sa kompjutera na iPhone

Kako prebaciti slike sa kompjutera na iPhone


Želite prebaciti slike s kompjutera na iPhone, a ne znate kako to napraviti? U ovom vodiču pročitajte kako najjednostavnije prebaciti određene fotografije s kompjutera na iPhone.

Prebacivanje fotografija s računala na iPhone je moguće na nekoliko načina, a mi ćemo objasniti kako to napraviti putem iTunes i AnyTrans programa.

Prebacivanje fotografija putem iTunesa

Spojite iPhone s računalom i pokrenite iTunes. U programu odaberite Device (Uređaj) koji je označen kao mala ikona mobitela. S lijeve strane će se pojaviti meni s nazivom vašeg iPhonea, kliknite na Photos i označite Sync Photos. Odaberite putanju gdje se nalaze fotografije koje želite prebaciti na iPhone i pritisnite Apply.

Prebacivanje fotografija putem AnyTrans programa

AnyTrans je vizualno jednostavan i pregledan program pomoću kojeg na vrlo jednostavan način možete presnimiti željene fotografije na iPhone. Instalirajte i pokrenite program. Pojavit će vam se sučelje s nekoliko obojanih krugova. Kliknite na Add Content i pronađite folder s fotografijama koje želite presnimiti. Nakon što presnimavanje završi, fotografije su dostupne za pregledavanje u Photos aplikaciji.

AnyTrans program možete preuzeti besplatno s ovog linka.