Fora aplikacije za upoznavanje ljudi

Fora aplikacije za upoznavanje ljudi


Tražite aplikaciju pomoću koje ćete upoznati zanimljive osobe ili pronaći srodnu dušu? Ovo su najbolje i najpopularnije aplikacije pomoću koji ćete upoznati brdo ljudi.

Upoznati zanimljivu osobu s sličnim zajedničkim osobinama nikada nije bilo lakše. Iako se ‘online’ prijateljstava i veze još uvijek gledaju kao nešto neozbiljno, sve veći broj mladih ljudi sklapa prijateljstva ali i vez upravo s partnerima koje su upoznali preko raznih online dating servisa.

U današnje vrijeme pametnih telefona i raznih aplikacija koje služe u ovu svrhu, upoznavanje srodne duše nikada nije bilo lakše i jednostavnije.

Ovo su aplikacije pomoću kojih možete upoznati zanimljive ljude

Tinder (iOS, Android)

Jedna od popularnijih aplikacija koja omogućuje procjenu osobe na temelju izgleda prije nego stupite kontakt s njom. Moguće je suziti pretragu na okolicu u kojoj živite pa će vam aplikacija ponuditi osobe iz vašeg ili susjednog grada ili županije ovisno o željenom opsegu.

OkCupid (iOS, Android)

Svaki korisnik detaljno popunjava svoj profil, a pregledavanjem istog možete procijeniti tko bi vam najbolje odgovarao i nakon toga započeti komunikaciju.

Hinge

Aplikacija će vam na osnovu vaših podataka svakodnevno ponuditi nekoliko osoba s društvenih mreža. Funkcionira tako da vam predlaže prijatelje vaših prijatelja koji koriste aplikaciju kako bi se povezali.

Paktor (iOS, Android)

Napravite svoj profil i započnite s pretragom partnera. Ako slučajno lajkate nečiji profil, a ta osoba učini isto može započeti međusobna komunikacija (svi lajkovi su anonimni tako da ne možete znati tko vas je lajkao)

Bumble (iOS, Android)

Posebnost ove aplikacije leži u tome da samo ženske osobe mogu započeti razgovor. Nakon zahtjeva komunikacija mora započeti u roku od 24 sata. Ukoliko se druga osoba ne javi u navedenom vremenu blokira se veza i isti se par više ne može spojiti.