Aplikacija koja mobitel pretvara u miš

Aplikacija koja mobitel pretvara u miš


Tražite aplikaciju koja će pretvoriti vaš mobitel u bežični miš s kojim možete upravljati računalom? Pronašli smo najbolje Android i iOS aplikacije koje će zamijeniti miš računala.

U trgovini aplikacija mogu se pronaći stotine tisuća raznih aplikacija. Neke su vrlo korisne i gotovo da ne možemo zamisliti korištenje pametnih telefona bez njih, dok su druge beskorisne i vrlo brzo budu izbrisani ili zaboravljene na uređaju.

Jedan od korisnijih aplikacija je ona koja pretvara zaslon vašeg pametnog telefona u bežični miš. Ovo je posebno korisno u situacijama kada morate koristiti prijenosnik, a touchpad odbija poslušnost ili morate održati neku prezentaciju pa pomoću smartphonea imate mogućnost upravljati programom iako niste u blizini prijenosnika.

Ovo su najbolje aplikacije koje će pretvoriti zaslon vašeg telefona u miš

WiFi Mouse HD (iOS, Android) vrlo jednostavnog sučelja, pokrenite aplikaciju i skenirajte uređaje. Nakon što se poveže s računalom može poslužiti kao tipkovnica, miš ili touchpad.

Remote Link (Android) pretvara vaš pametni telefon u daljinski uređaj s kojim možete upravljati raznim funkcijama na vašem računalu. Može se spojiti putem Wi-Fi mreže ili Bluetootha.

Remote Mouse (iOS) slično kao i prethodne aplikacije, pretvorit će vaš iPhone ili iPad u daljinski upravljač s kojim je moguće upravljati računalom ili ga koristiti kao miš.

Mouse Remote (Windows Phone, Windows 10 Mobile) uživajte u multimediji s računala upravljajući pametnim telefonom s Windows OS sustavom.