Windows Phone: Kako resetirati Lumiu

Windows Phone: Kako resetirati Lumiu


Želite vratiti svoju Lumiu na tvorničke postavke, mobitel vam ne reagira? U ovom vodiču objasnit ćemo kako možete vratiti telefon na početne postavke ili jednostavno resetirati mobitel ukoliko je došlo do zamrzavanja sistema.

Da bi vratili svoj Windows Phone 8.1 na tvorničke postavke odaberite Settings (Postavke) > about (O uređaju) > reset your phone (Vraćanje tvorničkih postavki).

Windows 10 Mobile: Settings > System > About > Reset your phone.

Nakon što potvrdite uređaj će se resetirati, a sam proces vraćanja postavki može potrajati i do 30 minuta, stoga prije nego krenete s postupkom napunite bateriju ili ostavite mobitel na punjaču.

Ukoliko vam se telefon zamrznuo u radu, odnosno ne reagira na dodir istovremeno pritisnite tipku za stišavanje zvuka i tipku za uključivanje uređaja i držite ih zajedno 10-15 sekundi. Nakon što uređaj zavibrira pustite tipke i odmah nakon toga ponovno pritisnite tipku za stišavanje zvuka. Držite ju pritisnutu sve dok se na zaslonu ne pojavi veliki uskličnik.

Nakon toga pritisnite tipku za pojačavanje zvuka, tipku za stišavanje zvuka, tipku za uključivanje uređaja i ponovno tipku za stišavanje zvuka (Volume up, Volume down, Power, Volume down). Nakon unesene kombinacije uređaj bi se trebao restirati na tvorničke postvake.