WhatsApp trikovi: Kako na WhatsAppu sakriti poruke

WhatsApp trikovi: Kako na WhatsAppu sakriti poruke


Želite sakriti određene razgovore ili poruke koje imate na WhatsApp aplikaciji? U članku objašnjavamo kako s popisa sakriti određene razgovore koje ne želite da budu vidljivi.

Popularna aplikacija za razmjenu poruka i multimedije sadrži brojne mogućnosti koje olakšavaju njeno korištenje, ali i neke koje bi rado isključili.

Jedna od takvih mogućnosti i je slanje obavijesti pošiljatelju poruke kada smo zaprimili, odnosno pročitali poruku. I dok se navedena opcija relativno jednostavno može isključiti (prilikom podešavanja aplikacije automatski je aktivna), skrivanje pojedinih poruka ili cijelog razgovora s nekom osobom je malo kompliciranije.

Naime, WhatsApp ne nudi mogućnost skrivanja čitavog ili samo određenog dijela razgovora lozinkom, već smo brisanje što mnogim korisnicima nije zadovoljavajuće rješenje.

Ipak, postoji način pomoću kojeg možete maknuti s popisa određeni razgovor koji ne želite da slučajno vidi neka druga osoba, a da ga pritom ne izbrišete. To je moguće uz pomoć Archive opcije, odnosno stavljanja odabranog razgovora u arhivu što ga automatski uklanja s popisa.

Da bi arhivirali razgovor koji želite ukloniti pronađite ga na popisu i na njemu po kliznite prstom s desne prema lijevo strani zaslona kako bi dobili dodatne opcije. Dodirnete Archive i odabrani razgovor će se arhivirati, odnosno nestati s popisa razgovora.

Arhivirani sadržaj se nalazi iznad popisa svih razgovora, odnosno da bi došli do njega kliznite prstom prema dolje na popisu razgovora kako bi mogli pristupiti arhiviranim porukama.