Vodič: Podešavanje zvuka na Viberu

Vodič: Podešavanje zvuka na Viberu


Dosadili su vam zvukovi na Viberu i želite ih promijeniti ili pojačati? U ovom vodiču ćemo objasniti kako možete promijeniti dolazni zvuk za Viber poruke i pozive te ih pojačati ili stišati.

Viber je jedna od popularnijih aplikacija za razmjenu poruka, poziva i multimedije. Veliku popularnost stekla je podrškom za animirane stickere koji na zabavan način omogućuju komunikaciju među korisnicima.

Da bi obavijesti Vibera na iPhone uređajima napravite sljedeće:

U donjem desnom kutu pritisnite More >> Settings >> Notifications (ovdje možete podesiti želite li da vam se pokaže dio poruke na zaslonu kada stigne, uključiti vibraciju, zvukove, prikazivanje notifikacija ili pa želite dobiti obavijest kada netko iz vašeg telefonskog imenika instalira Viber aplikaciju).

Podešavanje zvuka na Androidu:

Najprije u postavkama Androida postavite zvuk koji želite, a to ćete napraviti tako da odaberete Settings > Sounds > Ringtones & Notifications > Phone Ringtone (odaberite pjesmu koju želite za zvono)

U Viberu odaberite Meni (tri točke dolje desno) >> Settings >> Notifications >> Use system sounds (aplikacija će sada upotrebljavati sistemske zvukove)