Vodič: Kako znati da vas je netko blokirao na Viberu

Vodič: Kako znati da vas je netko blokirao na Viberu


Želite saznati je li vas netko blokirao na Viberu? Uz pomoć ovih jednostavnih trikova koje donosimo u nastavku možete pokušati saznati tko je blokirao vaš broj na Viberu.

Viber je vrlo popularna IM aplikacija i koristi ju većina vlasnika pametnih telefona. Jedan od razloga velike popularnosti leži u mogućnosti slanja raznih naljepnica (stickera) koje čine razgovor zabavnijim.

Aplikacija je opremljena raznim funkcionalnostima, između ostalog postoji i opcija blokiranja osoba koje često dosađuju porukama.

Blokirana osoba ne može putem aplikacije provjeriti tko ju je blokirao, no postoji nekoliko načina na koji možete saznati je li vas netko maknuo s Viber liste.

Kako bi saznali je li vas neka osoba blokirala pokušajte jedan od sljedećih trikova:

Ako se nalazite u društvu osobe za koju sumnjate da vas je blokirala, probajte joj neprimjetno poslati poruku. Ukoliko ta osoba posegne za mobitelom znači da je dobila poruku.

S obzirom da mnogi korisnici isključuju Seen (pročitano) opciju pokušajte osobi za koju sumnjate da vas je blokirala poslati poruku s drugog broja. Ukoliko joj je poruka poslana s nepoznatog broja uručena (delivered), znači da vas je blokirala.

Osoba koja vas je blokirala uvijek ima istu fotografiju profila, provjerite ima li promjena tako da pristupite Viber profilu s nepoznatog broja. Ukoliko se fotografija razlikuje od one koja se prikazuje na vašem broju znači da ste blokirani.

Pokušajte ju nazvati putem Vibera. Ukoliko vam stoji obavijest ‘Calling’, a ne dobivate zvuk poziva u slušalici znači da je vaš broj blokiran kod te osobe.