Vodič: Kako staviti smajliće (emotikone) na WhatsApp

Vodič: Kako staviti smajliće (emotikone) na WhatsApp


Želite dodati razne smajliće u razgovor s prijateljima na WhatsAppu, a ne znate kako doći do njih? U nastavku saznajte kako se aktiviraju emotikoni na Android i iPhone uređajima.

Slanjem smajlića ponekad možemo puno bolje izraziti svoje osjećaje nego što je moguće riječima. S obzirom na njihovu veliku popularnost, proizvođači svake godine dodaju nove zanimljive emotikone uz pomoću kojih je razmjena poruka neusporedivo zabavnija.

Da bi aktivirali smajliće na iPhoneu napravite sljedeće:

Otvorite Settings (postavke) >> General (općenito) >> Keyboard (tipkovnica) >> Keybords (tipkovnice) >> Add New Keyboard (dodaj novu tipkovnicu) i dodajte Emoji.

Nakon što ste dodali novu tipkovnicu pokrenite WhatsApp i u razgovoru dodirnite i držite prst na ikonici glubusa (druga lijeve strane nakon 123), nakon nekoliko trenutaka pojavit će vam se izbornik s tipkovnicama koje imate instalirane. Odaberite Emoji i dobit ćete popis smjalića. Kliknite na onaj koji želite poslati.

Da bi aktivirali smajliće na Androidu napravite sljedeće:

Otvorite Settings (postavke) >> Language and Input (jezi i unos) i označite iWNN IME Emoji Input. Pokrenite WhatsApp i u razgovoru pritisnite Space tipku kako bi dobili emotikone.