Vodič: Kako se spojiti na besplatni Facebook

Vodič: Kako se spojiti na besplatni Facebook


Znate li da možete besplatno provjeravati i stavljati statuse na svoj Facebook račun? U nastavku pročitajte kako koristiti Facebook uslugu potpuno besplatno.

Kako bi omogućio što veću dostupnost, Facebook je u suradnji s mobilnim operaterima pokrenuo uslugu u kojoj je moguće potpuno besplatno pristupiti ovoj popularnoj društvenoj mreži.

Prije svega treba napomenuti da putem besplatne inačice Facebooku nećete moći pregledavati fotografije i multimediju, već je moguće samo čitanje i postavljanje novih statusa.

Puna usluga zahtijeva neki podatkovni paket ili spajanje na obližnju bežičnu mrežu.

Da bi pristupili besplatnoj inačici Facebooka prije svega morate imat aktiviran podatkovni promet na pametnom telefonu. Ukoliko nemate aktiviran podatkovni paket omogućavanje podatkovnog prometa na pametnom telefonu može dovesti do nepredviđenih troškova.

Naime, prilikom aktivacije interneta neki od servisa na pametnom telefonu mogu se bez vašeg znanja spojiti na internet radi sinkronizacije i time prouzročiti velike troškove.

Ukoliko koristite prepaid uslugu i nemate kuna na računu možete bez brige aktivirati mobilne podatke jer će internet automatski biti blokiran.

Korištenje besplatne inačice Facebooka je vrlo jednostavno i sve što trebate napraviti je otvoriti preglednik i u adresnu traku upisati 0.facebook.com.

Pojavit će se prozor za logiranje na profil i nakon što unesete svoje podatke možete početi s korištenjem besplatne inačice Facebooka.