Vodič: Kako se resetira Samsung Galaxy

Vodič: Kako se resetira Samsung Galaxy


Želite resetirati svoj Samsung Galaxy na tvorničke postavke, a ne znate kako se to radi? U ovom vodiču ćemo objasniti kako resetirati Samsung Galaxy telefone na tvorničke postavke.

Samsungova Galaxy serija sastoji se od više desetaka raznih modela i vrlo je popularna među korisnicima. Korejski proizvođač poznat je po kvalitetnim uređajima, a Galaxy S i Note serija spadaju među najnaprednije uređaje koji se mogu kupiti.

Ukoliko iz nekog razloga trebate napraviti reset Galaxy uređaja to možete učiniti na dva načina.

Samsung Galaxy prvi način

Odaberite Postavke >> Računi >> Sigurnosno kopiranje i poništavanje >> Vraćanje tvorničkih postavki >> Vraćanje uređaja >> Obriši sve.

Samsung Galaxy drugi način

Isključite uređaj. Istovremeno pritisnite i držite tipku za pojačavanje (Volume up), tipku za meni i tipku za uključivanje uređaja (Power). Nakon što se pojavi logo pustite tipke i pričekajte da se pojavi sistemski meni. S tipkom za stišavanje zvuka (Volume down) odaberite wipe dana/factory reset, potvrdite s pipkom za uključivanje uređaja (Power), ponovno tipkom za stišavanje odaberite Yes – delete all user dana i potvrdite tipkom za uključivanje. Pričekajte da se sustav resetira i vrati sve postavke na tvorničke.

Pogledajte video u kojem je objašnjeno kako se vraćaju tvorničke postavke na Samsung Galaxy uređajima