Vodič: Kako se prijaviti na Instagram preko Facebooka

Vodič: Kako se prijaviti na Instagram preko Facebooka


Jeste li znali da se na Instagram možete prijaviti s istim računom koji koristite i na Facebooku? U nastavku pročitajte kako se prijaviti na Instagram preko Facebook računa.

Instagram je popularna društvena mreža za razmjenu fotografija i nalazi se u vlasništvu Facebooka pa je logično da postoji poveznica između njih.

S obzirom da Facebook ima preko dvije milijarde korisnika jedan od načina za privlačenje istih korisnika i na Instagram je povezivanje profila što znači da za korištenje nije potrebno prolaziti dosadan proces registracije novog računa.

Integracija između ovih društvenih mreža omogućuje vam da automatski pratite sve prijatelje na Facebooka na Instagramu, a prilikom registracije profilna fotografija na Instagramu će biti identična onoj koju imate na Facebook profilu.

Postupak prijave na Instagram je vrlo jednostavan. Za početak preuzmite aplikaciju na svoj pametni telefon.

Nakon što se instalira pokrenite ju i odaberite opciju Log In With Facebook. Aplikacija će vas automatski preusmjeriti na Facebook račun i sve što trebate napraviti je logirati se sa svojim korisničkim imenom i lozinkom koju koristite na Facebooku.

Nakon uspješne registracije možete podesiti Instagram postavke poput imena koje će se prikazivati uz vaše postove (možete ga naknadno promijeniti), fotografiju prolila, privatnost…