Vodič: Kako resetirati mobitel Noa

Vodič: Kako resetirati mobitel Noa


Želite vratiti tvorničke postavke na Noa mobitelu, a ne znate kako se to radi? U ovom vodiču ćemo objasniti kako izbrisati kompletan sadržaj i vratiti Noa smartphone na tvorničke postavke.

Noa je hrvatski brand smartphone uređaja koprivničke tvrtke Hangar 18, a popularni su zbog niskih cijena i dobrih performansi. Velika prednost u odnosu na kineske konkurente koji se mogu naručiti putem raznih web dućana je garancija što znači da u slučaju kvara možete odnijeti uređaj u prodavaonicu gdje je kupljen kako bi se servisirao.

Ako pak trebate napraviti hard reset, odnosno izbrisati sve postavke i sadržaj s uređaja napravite sljedeće

Otvorite postave >> Stvori sigurnosnu kopiju i poništi >> Vraćanje na tvorničko stanje >> Poništi telefon >> Izbriši sve.

Nakon što se uređaj restira sve postavke će biti vraćene na tvorničke. Ukoliko u uređaju imate microSD karticu potrebno ju je zasebno formatirati jer se ovim postupkom podaci s nje neće brisati.

Drugu način na koji možete napraviti resetiranje je tako da isključite uređaj, a zatim zajedno pritisnite tipke Volume Up (pojačavanje zvuka) i Power button (tipka za uključivanje/isključivanje). Držite pritisnute tipke zajedno sve dok se ne pojavi logo, a zatim meni u kojem pomoću bočne tipke Volume Down odaberite Whipe dana/factory reset. Potvrdite s Power button tipkom i uređaj će se resetirati i vratiti na tvorničke postavke.