Vodič: Kako pronaći osobu na Viberu

Vodič: Kako pronaći osobu na Viberu


Želite dodati osobu na Viber, a imenik aplikacije ju ne pronalazi? Ovo je vodič koji će vam pomoći u pronalaženju i dodavanju osobe na Viber aplikaciju.

Viber je vrlo popularna IM aplikacija koja služi za razmjenu poruka i poziva. Da bi mogli korisiti aplikaciju potreban je pristup internetu.

Svi korisnici koji imaju instaliranu aplikaciju mogu međusobno razmjenjivati poruke i pozive bez obrira koju platformu koriste.

Nakon instalacije aplikacije morate dopustiti pristup telefonskm imeniku. Aplikacija će automatski pronaći sve korisnike iz vašeg imenika koji koriste Viber tako da će se pokraj njihovog imena prikazati ljubičasta ikona sa slušalicom.

Znači, da bi dodali osobu na Viber njezin boj najprije morate memorirati u telefonski imenik. To možete napraviti direktno u aplikaciji dodirom na plus (+) ikonu u gornjem desnom kutu ili u telefonskom imeniku operativnog sustava.

Ukoliko osoba koju ste dodali ima instaliran Viber pokraj njenog imena će se pojaviti ljubičasta ikona i to znači da s njom možete započeti razgovor putem poruka ili poziva.