Vodič: Kako promijeniti sliku na Facebook Messengeru

Vodič: Kako promijeniti sliku na Facebook Messengeru


Zanima vas da li je moguće promijeniti sliku na Facebook Messengeru? U nastavku pročitajte kako možete promijeniti sliku profila na Messengeru.

Messenger je aplikacija za razmjenu poruka i multimedije koju je razvio Facebook i služi za lakšu komunikaciju.

Izdavanjem Messenger aplikacije Facebook je izdvojio komunikaciju iz osnovne aplikacije u novu. Iako su na početku brojni korisnici negodovali zbog ove odluke jer se cijela stvar dodatno komplicira, pokazalo se da je to bio ipak mudar potez.

Naime, mnogi korisnici imaju Facebook račun samo zbog dopisivanja s prijateljima i instalacijom Messenger aplikacije pa ne opterećuju uređaj nepotrebnim sadržajem koji bespotrebno troši bateriju uređaja.

S obzirom da je Messenger vezan za Facebook račun, aplikacija nudi tek osnovne postavke korisničkog računa. Veće zahvate ćete morati napraviti iz Facebook aplikacije ili putem preglednika na računalu. Isto vrijedi i za promjenu fotografije na Messengeru.

Da bi promijenili profilnu fotografiju na Messengeru spojite se na svoj Facebook korisnički račun i promijenite fotografiju profila. Sada ponovno pokrenite Messenger aplikaciju i vaša će profilna slika biti promijenjena.