Vodič: Kako prebaciti slike sa iPhonea na Android

Vodič: Kako prebaciti slike sa iPhonea na Android


Kupili ste Android mobitel i zanima vas kako prebaciti slike s iPhonea na novi uređaj? Objasnit ćemo dva načina na koji možete jednostavno prebaciti sve slike s iPhonea na Android.

Prostoje dva načina na koji možete prebaciti sve fotografije s vašeg iPhone pametnog telefona na Android.

Prvi i jednostavniji je tako da spojite iPhone na računalo i na radnoj površini napravite novi folder koji ćete presnimiti sve fotografije s iPhone uređaja na računalo. Nakon što ste spojili mobitel s računalom kliknite na This PC (Moje računalo) i odaberite iPhone. Odaberite sve datoteke, odnosno fotografije koje želite presnimiti i pritisnite desni klik mišem te odaberite Copy. Pronađite na radnoj površini novo napravljeni folder, otvorite ga i desnim klikom miša odaberite Paste.

Pričekajte da se presnime sve fotografije s iPhonea na računalo. Nakon što je kopiranje završeno, spojite Android uređaj na računalo i fotografije s radne površine presnimite na lokaciju po izboru na Android pametnom telefonu.

Drugi način na koji možete presnimiti sve fotografije s iPhone uređaja na Android zahtijeva nešto više vremena i brzi Internet.

S trgovine aplikacija na iPhoneu preuzmite Google Photos aplikaciju. Nakon što se aplikacija instalira pokrenite ju i omogućite sinkronizaciju svih vaših fotografija na servis. Upload može potrajati ovisno o količini fotografija koje želite prenijeti kao i o brzini vašeg interneta.

Nakon što je sinkronizacija, odnosno presnimavanje dovršeno, napravite isto na vašem Android uređaju kako bi dobili pristup svim vašim fotografijama.