Vodič: Kako postaviti video sa YouTubea na Facebook

Vodič: Kako postaviti video sa YouTubea na Facebook


Želite podijeliti video s YouTubea na svom Facebook korisničkom računu, a ne znate kako to napraviti? U nastavu donosimo objašnjenje kako podijeliti YouTube video.

Brojni korisnici Facebook društvene mreže postavljaju i dijele razne video uratke s YouTubea na svom korisničkom računu.

Najčešće se radi o dijeljenju pjesama omiljenih izvođača te raznih smiješnih kompilacija kojih je u posljednje vrijeme sve više na YouTubeu.

Ukoliko i sami želite podijeliti neki video s vašim prijateljima tom možete napraviti na dva načina. Prijavite se na Facebook sa svojim korisničkim imenom i na YouTubeu pronađite video koji želite podijeliti.

Ispod videa nalaze se tri opcije: podijeli, ugradi i e-pošta. Odaberite podijeli i kliknite na Facebook ikonu. Otvorit će se novi prozor u kojem možete napisati neki opis ili poruku koju želite podijeliti uz video. Nakon toga pritisnite podijeli kako bi se video prikazao na vašem zidu.

Drugo način na koji možete podijeliti video je tako da kopirate adresu željenog videa i jednostavno ju zalijepite na svoj zid. Nakon nekoliko trenutaka prikazat će se prozor s videom, a uz njega možete dodati neki tekst ili poruku. Pritisnite objavi i on će se prikazati zajedno s porukom na vašem zidu.