Vodič: Kako odblokirati broj na mobitelu Samsung

Vodič: Kako odblokirati broj na mobitelu Samsung


Slučajno ste blokirali nečiji broj na Samsung mobitelu i trebate ga odblokiraiti? Evo jednostavnog načina uz pomoć kojeg možete blokirati i odblokirati brojeve na Samsungu.

Većina nas je dobila barem jednom poruku i poziv s nekog broja koji reklamira neke proizvod ili političku stranku te smo ih automatski odlučili blokirati.

Međutim, često se dogodi da u afektu blokiramo pogrešan broj s popisa biranih i primljenih poziva pa ga želimo opet odblokirati.

Postupak blokiranja i odblokiranja brojeva je vrlo jednostavan i većina proizvođača ima ugrađenu ovu opciju tako da nema potrebe za instaliranjem dodatnih aplikacija.

Da bi blokirali neki broj na Samsung telefonu napravite sljedeće:

Dodirnite ikonu s telefonskom slušalicom kako bi dobili listu primljenih i uspostavljenih poziva.

U gornjem desnom kutu odaberite More i odaberite Settings. Otvorit će se novi popis na kojem odaberite Call rejection i zatim Auto reject list. Unesite broj koji želite blokirati ili odaberite Log kako bi odabrali broj s popisa primljenih poziva. Po unosu broja pritisnite na + koji se nalazi s desne strane do broja kako bi uneseni broj stavili na popis blokiranih.

Da bi odblokirali neki broj na Samsung telefonu napravite sljedeće:

Postupak je sličan kao i kod blokiranja broja. U gornjem desnom kutu odaberite More i odaberite Settings. Otvorit će se novi popis na kojem odaberite Call rejection i zatim Auto reject list. Sada će vam se pojaviti popis brojeva koji ste blokirali. Dodirnite – do broja koji želite odblokirati kako bi ga maknuli s liste blokiranih brojeva. Sada ćete opet biti u mogućnosti primati pozive i poruke s ovog broja.