Vodič: Kako obrisati razgovor na Viberu

Vodič: Kako obrisati razgovor na Viberu


Želite obrisati jedan ili više razgovora koje imate u Viber aplikaciji, a ne znate kako to napraviti? Evo kako izbrisati kompletan ili dio razgovora u Viberu.

Popularna aplikacija za razmjenu tekstualnih, glasovnih i multimedijskih poruka sadrži brojne mogućnosti koje olakšavaju svakodnevno korištenje.

Jedna od korisnijih je mogućnost brisanja već poslane poruke. Ukoliko ste greškom poslali poruku možete ju obrisati iako je već poslana. Naravno, uvjet za to je da ju osoba kojoj je poslana već nije vidjela. Postupak brisanja je vrlo jednostavan. Dodirnite i držite prst na poruci koju želite obrisati i pričekajte nekoliko trenutaka da se pojavi meni sa opcijama.

Odaberite Delete for everyone, odnosno obriši poruku na svim uređajima na koje je poslana. Iako ste obrisali poruku primatelju će na njenom mjestu umjesto sadržaja ostati ikonica s natpisom Message (Poruka), no sadržaj koji ste obrisali neće biti vidljiv.

Ako želite obrisati dio ili kompletna razgovor koji ste imali s nekom osobom sam sa svog uređaja napravite sljedeće. Za brisanje samo jednog dijela uđite u razgovor i dodirnite prstom dio koji želite obrisati. Nakon nekoliko trenutaka pojavit će se dodatne opcije i pomoću strelice pronađite i odaberite Delete from myself. S ovom radnjom ćete obrisati odabrani dio razgovora sa svog uređaja, no on će i dalje biti vidljiv osobi s kojom ste razmjenjivali razgovor.

Za brisanje kompletnog razgovora vratite se na popis svih osoba s kojima ste razmjenjivali poruke (dodirnite prvu ikonu s popisa Chats) i pronađite osobu čiji razgovor želite obrisati. Dodirnite i kliznite prstom prema lijevoj strani ruba zaslona kako bi dobili dodatne opcije. Sada odaberite Delete, odnosno obriši kako bi izbrisali kompletan razgovor s navedenom osobom.