Vodič: Kako obrisati dnevnik aktivnosti na Facebooku

Vodič: Kako obrisati dnevnik aktivnosti na Facebooku


Želite izbrisati sve tragove aktivnosti na svom Facebook profilu? Napravili smo vodič u kojem objašnjavamo kako jednostavno izbrisati sve aktivnosti na profilu.

Volite pregledavati profile prijatelja ili ljudi s kojima nemate sklopljeno prijateljstvo? Pomoću Facebooka možemo saznati mnogo stvari o našim prijateljima i poznanicima, posebice ukoliko osoba ima naviku stavljati na društvenu mrežu detalje svog života.

S obzirom da s vremena na vrijeme svi ponekad volimo zaviriti u tuđe aktivnosti to nam ponekad može stvoriti neugodnosti.

Naime, Facebook pamti sva pretraživanja koja ste izvršili i može biti vrlo neugodno ukoliko osoba koju ste provjeravali slučajno dođe u dodir s vašim profilom i primjeti da ste u tražilicu unijeli njeno ime.

Srećom, Facebook je ugradio opciju pomoću koje možemo vrlo jednostavno izbrisati sve naše aktivnosti tako da ako se slučajno zaboravite odjaviti s profila nećete imati neugodnosti.

Da bi obrisali dnevnik aktivnosti ulogirajte se u svoj račun i u desnom kutu kliknite na postavke (settings) >> zapisi aktivnosti (activity log) >> više (more) i odaberite pretragu (search).

Imate mogućnost obrisati sve pretrage ili samo odabrane. Nakon što ste obrisali imena osoba koja ne želite imati na popisu pokušajte u tražilicu unijeti njihovo ime (nemojte kliknuti na njih). Facebook bi ih sada ne bi trebao prikazivati kao nedavno pregledavane.